Blodprøvetagning og forundersøgelser

Blodprøvetagning, forundersøgelse og “stik og prik” i klinikken.

Du kan få taget blodprøver i lægeklinikken. Tilbuddet gælder indtil videre kun for voksne og børn fra 15 år.  Der er tider mandag til torsdag i tidsrummet fra 8.00 – 15.15.

Skal du til forundersøgelse med henblik kontrol af kendt, kronisk sygdom og have taget f. eks. EKG, får du også taget dine blodprøver og kan aflevere evt. urin prøve i klinikken på samme tid. Det sparer dig for nogle besøg og vil sikre at svar på alle de relevante prøver foreligger til din opfølgningskonsultation.

Der kan bestilles tid til blodprøver og forundersøgelser via selvbetjeningen på vores hjemmeside. Du får tid med til opfølgning ved din behandler af vores laboranter.

Der er fortsat også muligt at få taget blodprøve i laboratoriet i stueetagen, og tid til samme skal fortsat bestilles via laboratoriets hjemmeside (ikke vores).

 

“Bestillingsblodprøver” fra andre læger skal tages på laboratoriet i stueetagen.

Blod- og vævs- prøver som ambulatorielæger og/ eller privat praktiserende speciallæger ordinerer, skal bestilles og besvares af dem selv, og man kan kun få denne slags “bestillings-blodprøver” taget i stueetagen i Sundhedshuset.