Brugeroprettelse

Hvis du er ny patient:

Før første konsultation ved os, kan du med fordel kontakte din tidligere læge og få ham/ hende til at sende din journal elektronisk.

Vær opmærksom på at du af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan bestille tid til undersøgelse eller bestille medicin via selvbetjeningsmodulet, før vi mindst én gang har været i kontakt med dig enten via et telefonopkald eller ved personligt fremmøde.

____________________________________________

Tryk på “SELVBETJENING” i menuen foroven eller til højre for denne tekst. Du viderestilles nu til klinikkens krypterede e-portal.

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende en pinkode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegne.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).

Glemmer du koden, skal du ringe til vores sekretær, som så kan give dig en ny. Systemet giver af sikkerhedsmæssige årsager desværre ikke mulighed for at man kan rekvirere et nyt password på andre måder.