Log In

Til højre for dette ses Lægernes ugeprogram.

Det opdateres løbende, så du kan se hvilke dage din faste behandler er i klinikken i forhold til tidsbestilling.

Lægerne deltager i lægevagt med dertilhørende nattevagter som medfører sovedage, undervisningsopgaver og forskellige konsulentposter, som også medfører behov for ændrede fremmøde dage.
Desuden er èn af lægernes dage om ugen afsat til administrative opgaver ude af klinikken, og én dag til supervisionsopgaver samt attest arbejde, hvor uddannelseslæger og personale undervises og attester til kommune og forsikringsselskaber udarbejdes.

På sidstnævnte dage er de faste læger lægerne tilstede på klinikken og varetager telefontid, men med nedsat tilgængelighed i forhold til fremmøde konsultationer.

 

 

Ved jordemoderens fravær.

Vores praksisjordemoder Kirsten har perioder, hvor hun som følge af vikariater i ind- og udland, ikke er til stede i klinikken. Som følge dette, kan der være ventetid på rutine børne og graviditets-undersøgelser. Under Kirstens fraværsperioder varetager klinikkens læger 5 ugers børneundersøgelse og graviditetsundersøgelse nummer 1 (i graviditetsuge 8-10), som ikke kan vente til Kirsten er tilbage. De øvrige undersøgelser ved jordemoderen udskydes.