Videokonsultation


Videokonsultation.

Vi anvender fra december 2020 videokonsultation via app´en: “Min Læge”.
Klik på hér for at læse mere om appen:

 

Billede 05.12.2020 kl. 10.56


Det kræver installation af appen på sin telefon, før man kan tage den i anvendelse.

Vær opmærksom på at der ved videokonsultations tider kan være ventetid på grund af akutte opgaver i praksis, og at tidspunktet derfor vil være omtrent – fortvivl ej – vi glemmer dig ikke! Har du en aftale, skal vi nok kontakte dig!

Konsultationsformen er ny og derfor tidsbegrænset til ca. 10 min. Det er vigtigt at man sidder i et rum alene, således tillader vi ikke videokonsultationer fra offentligt rum.

-

Vi har også en  midlertidig løsning med videokonsultation, hvor vi bruger et program der hedder Confrere, hvor vi kan tilsende dig et link. Vi anbefaler at anvende det ovenstående. 

-

 

Vi må  understrege at videokonsultation er en midlertidig løsning for at øge vores tilgængelighed. Der er endnu ikke lavet valide studier på den sundhedsfaglige kvalitet eller effekt af videokonsultation, så vi bevæger og på mange måder på urrørt land hér, men vores foreløbige erfaringer er positive.

Hvis der er tekniske problemer, beder vi om forståelse.
TIP: Hvis der ikke kommer forbindelse, kan du prøve at trykke på telefonens “refresh” icon i toppen af skærmen: Det ser sådan ud: ukendt.

Hvis det stadig ikke dur, ringer vi til dig.