Videokonsultation


Videokonsultation.

Videokonsultation kan kun udføres via app´en: “Min Læge”.
Klik på det grønne icon for at læse mere:

 

Billede 05.12.2020 kl. 10.56


Videokonsultation kræver installation af appen på din telefon, og det kræver at du i  telefontiden om morgenen kl. 8-9, har aftalt en tid til videokonsultationen konsultationen senere samme dag og at du på dét tidspunkt logger dig ind på det virtuelle skrivebord.

Vær opmærksom på at der ved videokonsultations tider kan være ventetid på grund af akutte opgaver i praksis, og at tidspunktet derfor vil være omtrent – fortvivl ej – vi glemmer dig ikke! Har du en aftale, skal vi nok kontakte dig!

Konsultationsformen er ny og derfor som hovedregel tidsbegrænset til ca. 10 min. Det er vigtigt at man sidder i et rum alene. Vi tillader ikke videokonsultationer fra offentligt rum.

-

 

Vi bør understrege at videokonsultation indtil videre blot er en midlertidig løsning for at øge vores tilgængelighed. Der er endnu ikke lavet valide studier på den sundhedsfaglige kvalitet eller effekt af videokonsultation, så vi bevæger og på usikker grund hér, men vores foreløbige erfaringer er positive og vi håber på at konsultationsformen bliver en del af vores fremtidige overenskomstaftale med Regionerne.

Hvis der er tekniske problemer, beder vi om forståelse.
TIP: Hvis der ikke kommer forbindelse, kan du prøve at trykke på telefonens “refresh” icon i toppen af skærmen: Det ser sådan ud: ukendt.

Hvis det stadig ikke dur, ringer vi til dig.